Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@06:24:24 GMT

علیفر: یا به ترکیه خواهم رفت یا به آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۳۷۹۴

علیفر: یا به ترکیه خواهم رفت یا به آمریکا

به گزارش جهان نيوز، علیرضا علیفر در حین گزارش بازی تیم های رئال مادرید و لوانته با استناد به ترکیبی که سایت انگلیسی اسکای اسپورت منتشر کرده بود دچار یک اشتباه شد و اعلام کرد که شماره 17 تیم لوانته جلال حسینی است. هرچند علیفر این اشتباه را در طول گزارشش اصلاح کرد اما در پایان بازی و در حالی که این اشتباه دستمایه کاربران فضای مجازی قرار گرفته با انتشار اطلاعیه ای از سوی سازمان صدا و سیما ابعاد تازه ای پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا علیفر در گفت و گویی که با "ورزش سه" داشت دراین ارتباط گفت:« من از دیشب تا امروز ساعت 9 صبح در حال مکالماتم با خارج از کشور بودم و تلفن هایی که از ایران می شد را نمی توانستم جواب بدهم.»
 
اما موضوعی که علیفر بعد از این می گوید به ماجرا سمت و سوی تازه تری می دهد. او درباره مکالمات خارجی که داشته است گفت:« یک رادیو و چند شبکه فارسی زبان لس آنجلس و همچنین یک شبکه خبری با من تماس گرفتند. من به زودی راهی ترکیه می شوم و اگر شرایط درست پیش برود و به توافق برسم به امریکا خواهم رفت.»
 
او درباره اشتباهش در گزارش بازی و همچنین واکنش سازمان صدا و سیما گفت:« این مساله مهمی است. اگر یک اشتباهی از سر کوتاهی باشد آدم ناراحت نمی شود، اما اینگونه نبود. ده دقیقه ابتدای بازی به خاطر پخش مسابقات تکواندو پخش نشد و در آن ده دقیقه من نتوانستم به ترکیبی که تلویزیون می دهد دسترستی داشته باشم به همین خاطر از یکی از معتبرترین سایت ها (اسکای نیوز) ارنج را در آوردم.»
 
علیفر افزود:« ببینید یک موقعی در زندگی اتفاقاتی رقم می خورد و راهگشایی هایی در ادامه اش می شود که تصورش را نمی کنید. من حالا اگر نتوانم در کشور خودم خدمت کنم سعی می کنم از جای دیگری این کار را انجام بدهم. » او با تاکید بر اینکه موضوع سفر زودهنگامش جدی است گفت:« باورتان نمی شود اما من از دیشب تا 9 صبح پاسخ تلفن های خارجی را می دادم. همه می خندیدند و از این اتفاق استقبال کردند؛ می گفتند که خوب شد اینگونه شد. همانطور که گفتم هم از رادیو ها، شبکه های خبری و دو تلویزیون فارسی زبان در لس آنجلس با من صحبت کردند. البته من قرار نیست با توجه به سن و سالی که دارم کارمند این تلویزیون ها باشم و به عنوان گزارشگر و مجری کار کنم بلکه قرار است مدیر گروه ورزشی بشوم هرچند در کنارش کار اجرا و گزارش هم انجام خواهم داد.»
 
او درباره اطلاعیه سازمان صدا و سیما و محرومیتش هم گفت:« من از این خبر شوکه نشدم. مهم نیست؛ از همه همکارانم که در 25 سال حضورم در صدا و سیما، شبکه سه و شبکه ورزش به من کمک کردند تشکر می‌کنم چرا که اگر من آدم بزرگی در حرفه خودم هستم از محبت های سازمان و مدیرانم بوده است. اگر خدا بخواهد در جای دیگری خدمت خواهم کرد و باید دید چه پیش می آید.شاید این اتفاق منشا خیری شود و من بتوانم پله های ترقی را در این سن و سال طی کرده و پول خوبی هم بگیرم. من هدفم خدمت به فوتبال است، مربی درجه یک هستم، 25 سال سابقه گزارش در تلویزیون، تسلط به زبان مادری ، بیان و صدای درست و هشت سال ورزشی نویسی دارم. من آدم معمولی نیستم و خب حالا به جای تشکر به خاطر این اشتباه در حد سرسوزن در طول نود دقیقه چنین شرایطی برایم به وجود آمده است. این اتفاقی است که در گزارش های مستقیم در دنیا رخ می دهد.»
 
 *من گناهی ندارم
 علیرضا علیفر در این مورد که گفته می شود اختلالی در سایت اسکای اسپورت در آن زمان به وجود آمده گفت:« من دنبال این نیستم که چرا سایت اسکای اسپورت این کار را کرده است. من وظیفه ام این است که ارنج دو تیم را پانزده دقیقه قبل از بازی دربیاورم و روی آنتن با ترکیبی که درست قبل از بازی در تلویزیون اعلام می شود چک کنم. حالا این بار بازی رئال و لوانته به خاطر تکواندو ده دقیقه اش پخش نشد و من از سایت اسکای نیوز آن را برداشتم. تمام تصاویرش هست و همه می توانند ببینند که شماره 17 لوانته جلال حسینی است و وقتی روی آن کلیک می کنید مشخصات سیدجلال حسینی را می دهد. این سایت قابل ویرایش نیست.»
 
او در ادامه با اشاره به اینکه در ابتدا و با دیدن نام حسینی چه واکنشی داشته است گفت:«من وقتی ارنج را در آوردم و دیدم شماره 17 جلال حسینی است فکر کردم این یک تشابه اسمی است و یک جلال حسینی دیگر است. من که نمی خواهم هواپیما بسازم و بعد متوجه شدم که شماره 17 وکچویچ است. » گزارشگر قدیمی صدا و سیما با تایید اینکه سازمان باید از او حمایت می کرد گفت:« به نظر من باید صددرصد حمایت می کردند. هر کجا هم اگر شخصی مرتکب اشتباهی متعارف شود می تواند تذکر بگیرد و اگر آن اشتباه را تکرار کرد به جای تذکر اخطار و بار سوم شما را محروم کنند. من بعد از 25 سال تجربه اشتباهی کردم که برای آن دلایل مستندی هم دارم و مرجع من یکی از معروفترین سایت های دنیا است.» وی اضافه کرد:«این وضعیت از دوحالت خارج نیست و شکل سومی وجود ندارد. اشتباه سایت یا سهوی بوده یا عمدی اما در هر صورت برای من چه فرقی می کند چرا که گناهی نداشتم. ضمن اینکه در طول گزارش آن را اصلاح کردم. اگر اشتباهی می کردم و تا آخر بازی آن اشتباه را تصحیح نمی کردم بازهم شرایط فرق می کرد.»

*گله ای از صدا و سیما ندارم
 علیرضا علیفر در ادامه با اشاره به محرومیتش گفت:« من هیچ گله ای از هیچکسی در سازمان صدا و سیما ندارم. بیست و پنج سال با صداقت، تخصص و داشتن مدرک مربیگری A ، صدای گیرا، تسلط برزبان مادری ، تلفظ صحیح اسامی خارجی و وفاداری کامل خدمت کردم و تا این لحظه از همه همکاران و دوستانم خاطره خوبی دارم. اشکالی ندارد به خاطر یک اشتباه به اندازه سرسوزن محروم شوم و هیچ گله ای ندارم. این خواست خدا بوده است ؛ برخی در جوانی پله های ترقی را طی می کنند و برخی مثل من در میانسالی چنین شرایطی برایشان پیش می آید.» او در ادامه گفت:« من تا لحظه ای که در کشور هستم تابع سازمان و مدیران خواهم بود.»
 
او افزود:« البته از مدیران سازمان کسی با من تماس نگرفته و تنها تهیه کننده برنامه زنگ زد و از من خواست تا مستندات را به او بدهم و من هم این کار را کردم. بازهم می گویم که یک اشتباه در حد سرسوزن بعد از 25 سال قابل بحث نیست، رسانه ها وظیفه شان بزرگنمایی است اما برای سازمان این یک اشتباه عادی است و همه همکاران من چنین اشتباهاتی می کنند.»
 
علیفر گفت:« بازهم از همه همکاران و مدیران سپاسگزارم و هیچ گله ای از آن ها ندارم. من 25 سال جوانی ام را گذاشتم و هنوز عضوی از سازمان هستم.»
 
گزارشگر قدیمی فوتبال ایران در پایان درباره اینکه چه زمانی از ایران خواهد رفت هم گفت:«هنوز مشخص نیست؛ کار خلافی نمی کنم وبه شبکه ای نمی روم که با اهداف کشور من مخالف باشد. پیشنهاداتم را بررسی می کنم و جایی را انتخاب می کنم که هیچ مشکلی با کشور و مذهب و تفکرات من نداشته باشد. من کاری هم اگر بکنم به شکل قانونی خواهد بود که هر زمان خواستم به کشورم بیایم.»

منبع:ورزش سه کپی متن خبر برچسب ها: مزدک میرزایی علیفر گزارشگر

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: مزدک میرزایی علیفر گزارشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۳۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام

آفتاب‌‌نیوز :

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در سلسله نشست‌های چهلمین سال تاسیس انتشارات اطلاعات و در نشست اول آن با عنوان «ژئوپلیتیک خلیج‌فارس» به سخنرانی پرداخت که مهمترین اظهارات او به نقل از جماران به شرح زیر است:

دنیا گرفتار چالش شناختی است.

خطا‌هایی که بعضا صورت می‌گیرد به دلیل شناخت و ادراک نادرست است.

دوستان ما در جنوب خلیج فارس ادراک خود را اصلاح می‌کنند و ما در اصلاح این ادراک تا حدودی عقب هستیم.

هنوز این تفکر غلط خرید امنیت در این کشور‌های عربی وجود دارد البته ان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند با وابستگی به یک قطب برای خود امنیت تامین کنند.

کویت قبل از اینکه به کشتی‌های خود پرچم امریکا بزنند پرچم شوروی را نصب کرده بودند

این کشور‌ها این مشکل ادراکی را کماکان دارند که باید امنیت را خرید و نخستین آن‌ها صدام بود. آن‌ها تلاش کردند امنیت را با کمک صدام بخرند. 

یکی از رهبران کشور‌های حاشیه خلیج فارس شخصا به آقای روحانی گفتند که ما ۷۵ میلیارد دلار به صدام پرداخت کردیم. 

زمانی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت و طارق عزیز گفت تا مذاکره صورت نگیرد، آتش بس صورت نمی‌گیرد، دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیرخارجه وقت دولت ریگان زنگ زد و او به دبیرکل جواب داد که ما در مهرماه که به نیویورک بیاییم با شما در این باره گفتگو خواهیم کرد. می‌دانید که تاریخ را نمی‌توان فراموش کرد. وقتی این شرایط پیش امد دبیرکل به پادشاه وقت سعودی زنگ زد و ملک فهد در تماس با صدام، او را به پذیرش آتش بس متقاعد کرد. پادشاه وقت به صدام می‌گوید: «غرور ایرانی را زیر پا نگذار.» عربستان در ان زمان این فهم را داشت که نمی‌تواند کاملا به صدام اعتماد و تکیه کند، اما در عمل متفاوت هم عمل می‌کرد. 

وقتی سیاست خرید امنیت از عراق شکست خورد، این کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای خرید امنیت به سراغ شوروی و امریکا رفتند. 

همین کشور‌ها امروز برای خرید امنیت به سراغ اسراییل رفتند و متوجه نیستند که اسراییل در تاریخ خود از هیچکس حمایت نکرده و حتی به امریکایی‌ها در مذاکرات آزادی گروگان‌ها لگد زده اند. اسراییل در تاریخ تقلبی خود به هیچکس رحم نکرد. این اشتباه شناختی کنار نرفته است.

زمانی که آرامکو را تیر غیب زد، سعودی‌ها انتظار حمایت از آمریکا داشتند و حالا هم به دنبال خرید امنیت از اسراییل هستند

اشتباه ادراکی دوم ما و اعراب این است که فکر می‌کنیم امریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است، اما امریکا به انتقال حضور و نفوذ به خارج از این منطقه است. 

امریکا دیگر قدر قدرت نیست. ما قدرت بزرگ داریم، اما هژمون نداریم. در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند. 

امریکا در حال برون سپاری تامین امنیت به اسراییل است و کشور‌های عربی منطقه که به دنبال عادی سازی رابطه با اسراییل هستند باید بدانند که دیر یا زود قربانی تامین منافع اسراییل خواهند شد

اشتباه ادراکی سوم که به ما هم بازمی گردد این است که اگر با چیزی مخالفت کردیم و، چون خود را مرکز مشروعیت عالم می‌دانیم اگر به چیزی مشروعیت ندهیم جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا نمی‌کند. در کاسپین این اشتباه را مرتکب شدیم و در مذاکرات شرکت نکردیم و بستر دریا را در غیاب ما تقسیم کردند. 

عدم حضور به معنای عدم شکل گیری از ترتیبات امنیتی خلیج فارس نیست بلکه به معنای عدم تامین منافع شما است. مگر جلوی طالبان را توانستیم بگیریم؟ خیر؛ از روند مذاکره حذف شدیم. همین قاعده درباره مسیر‌های مواصلاتی هم هست که از این مسیر‌ها دور ماندیم و بعضا حذف هم شدیم. 

در دنیای کنونی هم امریکا نمی‌تواند با وتو در شورای امنیت، مانع از قدرت مقاومت مردم غزه شود. جنگ اسراییل با مردم غزه هفت ماه است که ادامه پیدا کرده، اما جنگ اسراییل با کشور‌های عربی شش روزه تغییر کرده است. آمریکا نمی‌تواند تصمیم گیری‌ها را وتو کند و این را دنیا و مردم و افکار عمومی این را ثابت کرده اند.

دو مبنای بازدارندگی، نصر خدا و قدرت مردم هستند. 

مهم‌ترین کاری که می‌توانستیم پس از جنگ غزه بکنیم این بود که پیشنهاد توافق منع تجاوز به کشور‌های منطقه داده و کنش ایران هراسی را نابود کنیم

تصویر ترسناک ساختن از ایران، هدف اسراییل است و ما هم نباید در این تله بیفتیم. 

این اشتباه ادراکی ما که خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد اشتباه است. تصور نکنیم اگر fatf را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم و با تبعات ان روبه رو نمی‌شویم

دنیای امروز هرروز در حال تغییر است و ما هم هرروز باید فکر خود را نو کرده و تفکر جهان دو قطبی را کنار بگذاریم و واقعیت‌ها را ببینیم

بسیاری از انگاره‌های ما درباره نظم جهانی و حتی مردم خودمان غلط است

همسایه‌ها برای ما فرصت هستند. 

مردم برای ما فرصت هستند نه تهدید. به فرصت، امکان بالندگی بدهیم

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • جهان از اسرائیل می‌خواهد از حمله به رفح اجتناب کند
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه